Det är som en dröm, berättade han Naismith efter Chelsea hat-trick

Chelsea upplever sin värsta start på säsongen sedan 1988. Försvaret visade sedan de värsta resultaten från 1967-1968 säsongen. Hennes elände var inte i spelet på Everton i skuggan av den personliga berättelsen om Stevena Naismithe som som den inkommande spelaren gjorde ett perfekt hat-trick. Höger och drog sin vänstra fot och huvudet.

Historien om den skotska rundare startade i nionde minuten när Mohamed skadades olyckligt Besic. Han ersätts Naismith, som stod på den vänstra kanten framåt. Här i femton minuter, sedan han planterade Chelsea nästa två dödliga slag.Hattrick sedan avslutade strax före slutet av spelet och stängde poängen till finalen 3: 1

“Det är en stor dag, något du inte förväntar dig när du startar en match på bänken,” sade efter match för Everton klubbens hemsida Naismith, som tog alla fem tidigare dueller Everton – men inte en enda gång i rapporten. “Vi lever inte lätt start på säsongen, eftersom jag inte spelar alltför ofta. Jag väntade på ett tillfälle och förhoppningsvis jag tog det nog” sade en representant för Skottland.

Hans prestation var anmärkningsvärt från höger flera skäl. För det första blev han sjätte substitut i Premier League historia, som görs i den turneringen tre mål. Det är också bara den andra spelaren Everton någonsin gjorde ett hat-trick just Chelsea.En allra första idrottare som följer Blues ödmjuk under ledning av Jose Mourinho.

“Det är som en dröm,” han berättade Steven Naismith, som också uppnått en perfekt hat-trick.

NordicBet – kort historik

“Jag har lärt mig att det Jags (Phil Jagielka, ed. Ed.) är att när jag fira tredje mål sade han.I första hat-trick gav, men jag tror att det perfekt ännu “ sade fotbollsspelare, som i morgon kommer att fira tjugonionde födelsedag.

Prestanda hennes laddning kryddat med tre mål vederbörligen uppskattade hans manager Roberto Martínez, som han respekterade framför allt till Naismith framställs som en ren ersättare. “det är en läxa för alla på bänken, hans koncentration och mentalitet förtjänar mycket beröm,” smickrade hans joker spanska tränaren till BBC.

“han gjorde mig en stor, riktigt stort intryck, jag är stolt över honom.Perfekt poäng ett hat-trick efter att ha förlorat mark på bänken; Naismith representerar helt enkelt vilken typ av klubb är Everton “ slutade Roberto Martínez, vars lag tack vare segern över den försvarande mästaren flyttas upp till femte plats i Premier League.