Netbet

Barbora Průdková a încheiat campionatul mondial intern ciclism montan în New Town în Moravia cincea în sprint. Douăzeci motociclist sa oprit în semifinalele defectului, gustul poate termina apoi reparat, câștigând finala mică. Titlul apărat elvețian Linda Indergandová printre oameni repetate triumful de anul trecut austriac Daniel Federspiel.

Průdková a efectuat bine in calificari deosebit, care a venit al treilea, cu Mank trei si un sfert de secunde pentru cel mai rapid Indergandovou. În ultima sferturile de finală al patrulea, atunci el a avut un start bun și un avans mare la capul unei semifinale RODE.Chiar Netbet și un start bun, dar liderii ultima treaptă a învins eforturile ei de roata din față defectă.

„Am vrut să sară pentru a merge de la primul loc, suedezul (Alexandra Engenová) a mers acolo foarte incet, asa ca m-am gândit că, dacă am rula peste bine, am luat-o. M-am alăturat pentru că după colț și ran’m, probabil, prost rock. am avut o puncție, așa că am fugit și a fost, de facto, după cursă. este o rușine pentru că eu cred că o medalie azi am avut, „, a declarat Průdková după semifinală cu ghinion.

Printre cele șaisprezece top ca ultimul și a primit Vendula Kuntová. În sferturile de finală lui a fost condus după începerea ultimele ondulații, bine gestionate și sa mutat mai departe, dar în câteva secunde, urmată de o scădere într-un raid în secțiunea de piatră.Lucie Veselá a căzut în calificare.

Un set complet de medalii au devenit pradă Švýcarek. Pentru a câștiga Indergandovou terminat Kathrin Stirnemannová Netbet și Ramona Forchiniová. „Nici o rasa nu este ușor. Și noi spunem mereu că este mai greu să-și apere. Acum trebuie să-l încerc și eu pot confirma“, a declarat câștigătorul.

În cursa bărbaților de a conduce ciclistului ceh cel mai bun Kryštof Bogar, sferturile de finala, dar nu a făcut-o și a avut loc al 17-lea. FEDERSPIEL a câștigat în fața german și belgian Simon Gegenheimer Fabrice Mels.

austriacă câștigătoare îndeplinește rolul de preferat de calificare la căldură finală. „M-am simțit grozav. Chiar și după calificare, eu cred că te apăr titlul. Deși nu am mers aproape plin, așa că am câștigat. Apreciez apărare.Mai ales aici, în New Town, pentru că există o pistă de mare. Târg și lung finisaj drept unde pot vinde pe deplin abilitatile lor sprinturi „, a spus FEDERSPIEL.

Bărbați 1. FEDERSPIEL (Rak.) 2. Gegenheimer (Ger.) 3 . Mels (Belg.) 4. Linde (Swe.)…17. Bogar Netbet 19 Kubin knock-out în runda, vânzător (toate CR) termina de calificare.

femei 1. Indergandová 2. Stirnemannová 3. Forchiniová (toate Švýc.) 4. Böová Jacobsen (Nor). 5. Průdková…15 Kuntová eliminat în sferturi, 21 de calificareVoioasă (toate CR)

Topics:. FOTO, Sprint, ciclismul mondial, AUDIO, Sport, Mountain, PHOTO, sprint, ciclismul mondial, 2.VERZE, AUDIO, Sport, munte

Mai mult: Netbet